Met Man En Macht

sinds 23-12-2020 03:05:34

Grote foto met man en macht boeken wetenschap
prijs: € 16,95
Locatie : Rotterdam  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Met Man En Macht
J. Bruijn
9789050186001
Veel bladzijden met potlood, pen of marker bewerkt. Kan ook een beschadiging, of grote vouw hebben.. Conditie: Redelijk. Editie: 1. Jaar: 2003. Taal: Nederlands.
In vrede of oorlog, Nederland heeft altijd een krijgsmacht gehad. Met man en macht gaat over de geschiedenis van dat Nederlandse leger, de marine en aan het slot ook over de luchtmacht. Het bestrijkt vierenhalve eeuw, van de slag bij Heiligerlee en de Watergeuzen tot aan de rol van Nederlandse militairen in internationale samenwerkingsverbanden als Stanavforlant en Unifil. Het militaire beleid, de organisatievormen, de krijgsverrichtingen in de verschillende oorlogen waarin ons land verwikkeld is geweest. Het zakelijke en menselijke, het avontuurlijke en dramatische, beroemde generaals en admiraals, het gewone voetvolk, het lijden en de overwinningen, alles wordt door een aantal experts in een veelomvattende historie behandeld. Met man en macht is het standaardwerk voor de komende jaren, en is een vernieuwende kijk op een uiterst belangrijk instituut: het Nederlandse leger door de eeuwen heen.
Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.
Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur besteld, is dezelfde dag verzonden Alle bestellingen worden stevig verpakt.
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Gebruikt
 ● EAN (artikel code): 9789050186001
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: J. Bruijn
 ● SKU (eigen artikel code): 433700283


Kenmerken: Kopen in Rotterdam


Klik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23592187 Meld aan Aanbodpagina