Midden In Het Leven


sinds 4-12-2020 03:02:55

Grote foto midden in het leven boeken overige boeken
prijs: € 4,90
Locatie : Rotterdam  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Midden In Het Leven
Ernest Henau
9789020942590
Tweedehands, zeer goede staat, zonder beschadigingen en vouwen. Conditie: Als nieuw. Editie: 1. Jaar: 2001. Taal: Nederlands.
* Toegankelijke beschouwingen over de feest- en hoogtijdagen * Voor individuele lezers én voor pastores * Gebaseerd op de veelbeluisterde causerieën van het KTRO-radioprogramma 'Het Braambos' J.-B. Metz noemde 'onderbreking' ooit de meest beknopte definitie van religie. Religie wordt immers pas mogelijk als de voortkabbelende dagelijkse bewustzijnsstroom onderbroken wordt door een of andere (grens)ervaring. Daarom spelen feesten in alle religies zo'n grote rol. Zij doorbreken de sleur van de dagelijkse gang van zaken. Ze vormen een middel om de zuigkracht van het onmiddellijke te weerstaan door de blik te wenden naar het verleden. Feesten hebben immers te maken met de funderende feiten en verhalen uit onze geschiedenis. Feesten zijn bakens en mijlpalen. In dit boek zijn de causerie‘n samengebracht die eerder te horen waren in het radioprogramma Het Braambos (KTRO), dat uitgezonden wordt op Radio 1. Het zijn overwegingen die bedoeld zijn voor individuele lezers, maar ook voor wie de moeilijke opdracht heeft de verzamelde gelovigen de betekenis van de feesten toe te lichten.
Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.
Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur besteld, is dezelfde dag verzonden Alle bestellingen worden stevig verpakt.
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Zo goed als nieuw
 ● EAN (artikel code): 9789020942590
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Ernest Henau
 ● SKU (eigen artikel code): 363000709


Kenmerken: Kopen in RotterdamKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23977110 Meld aan Aanbodpagina