Mierenhoop


Grote foto mierenhoop boeken literatuur
€ 5,50
Locatie Rotterdam  (Zuid-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur bestel is de volgende dag in huis. Alle bestellingen worden stevig verpakt.
 

Mierenhoop
Simon Rich
9789038890401

Kaft met krasjes, deukjes, omgekruld of slijtage aan de randen. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2007. Taal: Nederlands.

Simon Rich liet zich inspireren door voorbeelden als The Simpsons, Roald Dahl, Woody Allen, Seinfeld en Mad Magazine tot het schrijven van korte, absurdistische sketches over uiteenlopende, alledaagse onderwerpen. Hij heeft een groot talent om in rake typeringen de absurditeit van een dagelijkse situatie te beschrijven, zoals de nerd die extreem cool is in de ogen van zijn Bulgaarse penvriend, de ongemakkelijkheid van de zoon met de promiscuïteit van zijn alleenstaande moeder, de fabrieksarbeider die vergeet pinda's in het beslag te doen, de richtlijnen van de ouderraad met betrekking tot kinderfeestjes. Simon Rich toont de kwetsbare kant van het leven in korte, krachtige bewoordingen en in een taal die eerder gevoelig dan zwartgallig is, eerder absurdistisch dan sarcastisch.

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Gebruikt
 ● EAN (artikel code): 9789038890401
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: Simon Rich
 ● SKU (eigen artikel code): 403300307
Kenmerken: Kopen in Rotterdam

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 22784401

Meer Literatuur

Meer Literatuur aangeboden in deze subrubriek.

Rotterdam, Zuid-Holland
+31(0)851302932

E-mail deze adverteerder

Anderen bekeken

Oude gedichten
Oude gedichten
€ 2,90
De cactus
De cactus
€ 8,95
Vals licht
Vals licht
€ 2,40