Misdaad in opdracht van justitie


sinds 31-12-2020 03:06:17

Grote foto misdaad in opdracht van justitie boeken literatuur
prijs: € 3,90
Locatie : Rotterdam  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Misdaad in opdracht van justitie
Leon Zoeteman
9789076047034
Kan naam voorin, veel slijtage, kromme rug, grote vouw of kleine beschadiging hebben. Conditie: Redelijk. Editie: 1. Jaar: 2000. Taal: Nederlands.
Na de verhalen over geheim agent James Bond van de Engelse Secret Service zijn er nu de waar gebeurde avonturen van meesterdetective Ben Zuidema en de undercovers van de geheime politiediensten van Nederland, België en Duitsland. In de nieuwe serie boeken over Ben Zuidema worden de zaken die hij de afgelopen 35 jaar heeft opgelost op gedramatiseerde wijze naverteld. Fictie is het niet, de verhalen zijn wel degelijk waar gebeurd. Maar pure non-fictie is het evenmin. Auteur Leon Zoeteman schaart de titels onder faction: 'In plaats van een journalistiek document heb ik gekozen voor de romanvorm. Hierdoor is de gecompliceerde materie rond de geheime diensten toegankelijker voor het grote publiek.' Vanwege het realiteitsgehalte van de verhalen is de serie gekoppeld aan een website met foto's van beschreven personen en locaties en een uitgebreid archief met rechtbankverslagen en andere authentieke documenten. Een primeur in de boekenbranche is dat het publiek via de site www.meesterdetective.nl een bijdrage kan leveren aan de totstandkoming van de boeken. Onlangs kwam Ben Zuidema weer uitgebreid in de publiciteit omdat hij, samen met de Amsterdamse politie, de Gerechtelijke Politie van Antwerpen, de DEA Brussel en de FBI van Newark en New York, een verduisterd schilderij van Pieter Paul Rubens heeft terugbezorgd bij de rechtmatige eigenaar. Ben Zuidema kwam onder meer in het nieuws met de Picassoroof, de ontvoering van Baron Bracht, het terugvinden van het losgeld van springruiter Snoek, het oprollen van de drugsbende 'Mama der Junkies' en de zaak Hoinick.
Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.
Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur besteld, is dezelfde dag verzonden Alle bestellingen worden stevig verpakt.
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Gebruikt
 ● EAN (artikel code): 9789076047034
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Leon Zoeteman
 ● SKU (eigen artikel code): 150801737


Kenmerken: Kopen in RotterdamKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 20888531 Meld aan Aanbodpagina