MZZLmeiden en de paparazzi + Sleutelhanger


sinds 13-1-2021 03:05:48

Grote foto mzzlmeiden en de paparazzi sleutelhanger boeken jeugd 13 jaar en ouder
prijs: € 6,40
Locatie : Rotterdam  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

MZZLmeiden en de paparazzi + Sleutelhanger
Marion van de Coolwijk, M. van de Coolwijk
9789026173547
Gelezen, kan ezelsoren, vouw in de kaft, vlekjes, verkleuring, deukjes of lichte slijtage hebben. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2010. Taal: Nederlands.
MZZLmeiden, het eerste deel in de nieuwe serie van Marion van de Coolwijk, is een razend succes onder tieners! In vier maanden tijd gingen al 10.000 exemplaren over de toonbank. De MZZLmeiden zijn niet te stuiten. Na de enorme schok dat Tanja, Hanna en Joan drielingzussen zijn, staat hun een nieuwe verrassing te wachten. Hun vader blijkt niemand minder dan de zanger van de populaire band The Jeans. De paparazzi volgen de groep op de voet en krijgen lucht van het drietal. Wie zijn die meiden? En wat is hun relatie tot de wereldberoemde zanger? Ook hun nieuwe vader moet wennen aan de situatie. Hij wil zijn dochters uit de media houden, maar die laten zich niet zomaar wegsturen. Dan slaat de liefde toe. En hoe! Hanna is tot over haar oren verliefd op Jasper die een stuk ouder is en Joan dreigt haar hart te verliezen aan de persoonlijke assistent van haar kersverse vader. Maar omdat ze niets mag verklappen over haar relatie tot de zanger, levert dit behalve stiekeme zoenen vooral grote spanningen op. MZZLmeiden en de paparazzi is het tweede deel in deze nieuwe jeugdreeks. Marion van de Coolwijk heeft talloze kinderboeken geschreven. Zij is een graag geziene schrijfster op scholen. Met MZZLmeiden schreef ze haar eerste boek voor kinderen boven de twaalf. Het is overal razend enthousiast ontvangen.
Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.
Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur besteld, is dezelfde dag verzonden Alle bestellingen worden stevig verpakt.
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Gebruikt
 ● EAN (artikel code): 9789026173547
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Marion van de Coolwijk, M. van de Coolwijk
 ● SKU (eigen artikel code): 421000095


Kenmerken: Kopen in RotterdamKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 24118832 Meld aan Aanbodpagina