Nieuwe therapieen met Bach-bloesems, kleuren, klanken en met


Grote foto nieuwe therapieen met bach bloesems kleuren klanken en met boeken overige boeken
€ 7,45
Locatie Rotterdam  (Zuid-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur bestel is de volgende dag in huis. Alle bestellingen worden stevig verpakt.
 

Nieuwe therapieen met Bach-bloesems, kleuren, klanken en metalen
D. Kramer
9789020243543

Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 1999. Taal: Nederlands.

Nieuwe therapieen met Bach-bloesems, kleuren, klanken en metalen 1e druk is een boek van D. Kramer uitgegeven bij Ankhhermes, Uitgeverij. ISBN 9789020243543 Nieuwe therapieen met bach bloesem, kleuren, klanken en metalen Dit boek vormt de neerslag van jarenlang onderzoek op het gebied van fijnstoffelijke energiecentra. Een primeur is een tot nog toe niet ontdekt maar wel zeer belangrijk aspect van de functie van de chakra's: ze sturen de zogenaamde controlecyclus van energie in de meridianen aan. Op basis van deze bevinding ontwikkelde Kr mer een volledig nieuw inzicht in het functioneren van de chakra's en een aantal nieuwe diagnose- en behandelingsmethoden. Uitvoerig worden kleuren, vormen, grootte en plaatsbepaling van de chakra's evenals de door de auteur ontdekte energie uitwisselingspunten beschreven. Spectaculair zijn de veertien kleurenafbeeldingen van de chakra's die op indicatie van een helderziende werden vervaardigd en die harmonieuze chakra's en voorbeelden van chakrablokkades prachtig in beeld brengen. Gedetailleerd wordt ook de gevoelige chakradiagnose beschreven en een eenvoudige vorm van chakrameditatie. Het boek bevat tevens een volledig nieuwe kleurenleer, die werkt met twaalf kleuren overeenkomend met de twaalf acupunctuurmeridianen. Verder een door de auteur ontwikkelde Bach-bloesen-ikleurentest met losse kleurenkaart, een nieuwe klanktherapie op basis van de resonantietonen van de acupunctuurmeridianen evenals een volkomen nieuwe uitwendige therapie met metalen. Verder is een hoofdstuk gewijd aan behandelingsmethoden voor therapeuten en leken met het oog op zelfbehandeling. Daar vallen ondermeer onder: het werken met klank, het op de huid leggen van metaal, het bestralen van de door de auteur ontdekte chakrapunten van de maanlijnen en het oraal innemen van Bach-bloesemsporencombinaties.

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Gebruikt
 ● EAN (artikel code): 9789020243543
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: D. Kramer
 ● SKU (eigen artikel code): 363200145
Kenmerken: Kopen in Rotterdam

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 22968047

Meer Overige Boeken

Meer Overige Boeken aangeboden in deze subrubriek.