OOST! 5 - Niemand zal ontkennen dat ik uw Aardbol aan mijn

sinds 22-1-2021 03:22:22

Grote foto oost 5 niemand zal ontkennen dat ik uw aardbol aan mijn boeken literatuur
prijs: € 6,95
Locatie : Rotterdam  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

OOST! 5 - Niemand zal ontkennen dat ik uw Aardbol aan mijn pink draag
Velimir Chlebnikov
9789061434450
Tweedehands, zeer goede staat, zonder beschadigingen en vouwen. Conditie: Als nieuw. Editie: 1. Jaar: 2018. Taal: Nederlands.
Velimir Chlebnikov (1885-1922) vormde samen met Vladimir Majakovski (1893-1930) en Aleksej Kroetsjonych (1886-1968) de kern van het Russische futurisme. Als ‘dichter van de Revolutie’ kreeg Majakovski internationaal de meeste bekendheid. Samen met Kroetsjonych ontwikkelde Chlebnikov de ‘zaoem’, de bovenverstandelijke taal, vol neologismen, zelfgemaakte en soms geheel onbegrijpelijke woorden. De poëtische wereld die hij schiep was echter aanzienlijk rijker dan enkel deze ‘woordschepperij’. In die wereld komt alles samen: van de Slavische en Egyptische mythologie tot aan beschrijvingen van contemporaine gebeurtenissen (Eerste Wereldoorlog en Revolutie) en utopische toekomstvisioenen. Om greep op de wereld te krijgen probeerde Chlebnikov de ‘wetten van de tijd’ te ontdekken. Chlebnikov is in de eerste plaats dichter, maar ook in zijn proza komt zijn enorme veelzijdigheid volledig tot zijn recht. Na in de Sovjettijd te zijn doodgezwegen wordt hij nu erkend als een van de origineelste auteurs die de Russische literatuur heeft opgeleverd. Zijn invloed op de Russische literatuur van nu is groot. In de serie OOST! verschijnt nog niet eerder in Nederlandse vertaling gepubliceerd werk van Oost- en Midden-Europese schrijvers.
Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.
Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur besteld, is dezelfde dag verzonden Alle bestellingen worden stevig verpakt.
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Zo goed als nieuw
 ● EAN (artikel code): 9789061434450
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Velimir Chlebnikov
 ● SKU (eigen artikel code): 403700400


Kenmerken: Kopen in Rotterdam


Klik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23012366 Meld aan Aanbodpagina