Op Een Dag Als Deze


sinds 3-1-2021 03:07:22

Grote foto op een dag als deze boeken literatuur
prijs: € 10,85
Locatie : Rotterdam  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Op Een Dag Als Deze
Peter Stamm
9789055157877
Tweedehands, zeer goede staat, zonder beschadigingen en vouwen. Conditie: Als nieuw. Editie: 1. Jaar: 2007. Taal: Nederlands.
Op een dag als deze verandert een man zijn leven en keert terug naar de liefde van zijn jeugd Andreas, leraar in Parijs, is altijd een Atoerist gebleven. Niet alleen in zijn eigen stad, ook in zijn eigen leven, dat eentonig is als de rijtjes Duits die hij zijn leerlin-gen inprent. Hij heft wel vrouwen in zijn leven. Maar iets wezenlijks voelt hij niet voor hen. Wanneer hij wat longweefsel moet laten weghalen voor een medische test, lijkt hij wakker te schrikken uit de drooom die zijn bestaan tot dan toe is geweest. Andreas wordt bevangen door een onbestemd verlangen. Zonder de uitslag van de test aft e wachten, verkoopt hij zijn flat, zegt zijn baan op, verbreekt zijn sociale contacten en gaat op reis; terug naar het dorp van zijn jeugd waar het voormalige au pairmeisje Fabienne, de enige vrouw van wie hij ooit heft gehouden, getrouwd is met een vroegere vriend van hem. Al seen moderne evenknie van Camus’ l Etranger dolt Andreas door zijn heden en verlden, de herinnering najagend van iets dat hem ooit raakte. In glashelder proza voert Peter Stamm de lezer langs de leegte van alledag en de banaliteit van het grote gevoel PETER STAMM (1963), is schrijver en jour-nalist en woont in Winterthur, Zwitserland. Zijn werk wordt vertaald in alle grote Europese landen. Van op een dag als deze zijn 25.000 exemplaren verkocht. Een briljant verteller' -DER SPIEGEL Een boek datje ademloos leest.' -TAZ Een ontroerend, briljant geschreven boek.' -BLICK Een eenvoudig te lezen roman, maar een die je niet snel laslaat. Je moet hem lezen. Vandaag nog.' -BAYERISCHER RUNDFUNK Een roman die leest als een poëtische bloemlezing van de filosofie van het alledaagse.' -WIENERZEITUNG Een grandioos verteller.' -RHEINISCHE POST Een verhaal waarin jeje kunt verliezen.' -FÜR SIE Gewoonweg briljant.' -FOCUS Nog nooit heeft Peter Stamm zo opwindend direct vanuit het leven verteld.' -NEUE ZÜRCHER ZEITUNG
Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.
Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur besteld, is dezelfde dag verzonden Alle bestellingen worden stevig verpakt.
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Zo goed als nieuw
 ● EAN (artikel code): 9789055157877
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Peter Stamm
 ● SKU (eigen artikel code): 402300769


Kenmerken: Kopen in RotterdamKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 24090147 Meld aan Aanbodpagina