Pacifisch Azie


sinds 19-11-2020 3:06:45

Grote foto pacifisch azie boeken politiek en maatschappij
prijs: € 10,45
Locatie : Rotterdam  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Pacifisch Azie
Onbekend
9789023232377
Kan naam voorin, veel slijtage, kromme rug, grote vouw of kleine beschadiging hebben. Conditie: Redelijk. Editie: 1. Jaar: 1997. Taal: Nederlands.
Geillustreerd met foto's, 20 figuren en 18 kaderteksten Pacifisch Azië is de nieuwe naam voor een dynamische regio die voor een geografische omschrijving niet langer meer aan Europa refereert. Voor grote delen van het vroegere 'Verre Oosten' geldt dat urbanisatie en industrialisatie, moderne dienstverlening en buitenlandse investeringen beeldbepalend zijn. De opmerkelijke dynamiek heeft evenwel niet kunnen voorkomen dat er ook in Pacifisch Azië sprake is van een gepolariseerde ontwikkeling: grote delen van China en Indonesië, en landen als Laos en Cambodja delen niet in het succesverhaal. In dit boek is de aandacht vooral gevestigd op de verscheidenheid van de economische ontwikkeling in Pacifisch Azië, waarbij de samenhang met de demografie, politiek, cultuur en fysische geografie wordt aangegeven. De indeling is vooral thematisch, maar Japan, China en Zuidoost-Azië komen ook afzonderlijk aan de orde. Dat geldt eveneens voor het eilandenrijk Micronesië, dat vanouds met Pacifisch Azië is verbonden. Onderwerpen Welvaart, welzijn en milieu Industrialisatie, verstedelijking Staat en boer in de voedsellandbouw De positie van vrouwen Japan, China, oude tijgers en nieuwe tijgers Micronesië
Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.
Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur bestelt is de volgende dag in huis. Alle bestellingen worden stevig verpakt.
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Gebruikt
 ● EAN (artikel code): 9789023232377
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Onbekend
 ● SKU (eigen artikel code): 401400609


Kenmerken: Kopen in RotterdamKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23762218 Meld aan Aanbodpagina