Paddington in het circus


sinds 1-1-2021 03:05:21

Grote foto paddington in het circus boeken wetenschap
prijs: € 4,40
Locatie : Rotterdam  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Paddington in het circus
Michael Bond, Toon Lauwen
9789402601718
Gelezen, kan ezelsoren, vouw in de kaft, vlekjes, verkleuring, deukjes of lichte slijtage hebben. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2017. Taal: Nederlands.
Piet Hein Eek is hoofdpersoon van het eerste WOTH Wonderful Things Bookazine. Dit thema-nummer zal vooral prikkelende recente projecten en de vernieuwing in de werkhouding van Piet Hein Eek in beeld brengen. Voorbeelden zijn de nieuwe behang-ontwerpen voor NLXL. Klokken en horloges voor Leff Amsterdam en de ontwikkeling van nieuwe producten voor IKEA. Binnenkort zullen op Strijp R in Eindhoven ook de eerste grote architectuur-projecten van Piet Hein Eek opgeleverd worden. En tenslotte werpen we in deze monografie natuurlijk ook een blik terug op de producten en werkstukken zoals de Sloophouten Kast en Aluminium Chair waarmee PHE zijn loopbaan- intussen 25 jaar geleden- begon. De presentatie Piet Hein Eek Bookazine valt samen met de opening van de Dutch Design Week 2016 (22-30 oktober).
Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.
Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur besteld, is dezelfde dag verzonden Alle bestellingen worden stevig verpakt.
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Gebruikt
 ● EAN (artikel code): 9789402601718
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Michael Bond, Toon Lauwen
 ● SKU (eigen artikel code): 443200502


Kenmerken: Kopen in RotterdamKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 24079296 Meld aan Aanbodpagina