Quintessens - Casuistische heelkunde in beeld


sinds 4-12-2020 03:02:53

Grote foto quintessens casuistische heelkunde in beeld boeken overige boeken
prijs: € 12,99
Locatie : Rotterdam  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Quintessens - Casuistische heelkunde in beeld
J.N. Keeman
9789031321889
Tweedehands, zeer goede staat, zonder beschadigingen en vouwen. Conditie: Als nieuw. Editie: 1. Jaar: 1998. Taal: Nederlands.
Gedurende het co-assistentschap komt de aankomend arts veel typische, maar ook niet chirurgische gevallen tegen die de basis kunnen vormen voor het ontwikkelen van een gedegen kennis. Helaas zal tijdens de stage op de afdeling heelkunde lang niet altijd een voldoende breed scala aan patiënten met werkelijke chirurgische problemen voorkomen om een bevredigende basis voor de chirurgische kennis te kunnen leggen. Casuïstische heelkunde in beeld is erop gericht de klinische ervaring van niet alleen studenten, maar ook die van basisartsen en zich bijscholende huisartsen te vergroten door middel van casuïstiek. Deze manier van onderwijzen wordt in het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis in Amsterdam als sinds jaar en dag toegepast. Het boek kan in het kader van het onderwijs tijdens het co-assistentschap gebruikt worden als handleiding, waarbij de student onder leiding van een tutor de antwoorden bespreekt van de van tevoren bestudeerde casus. Tevens is de uitgave zeer geschikt voor zelfstudie, waarbij vanuit de casuïstiek een aantal vragen wordt voorgelegd waarop de lezer zelf het antwoord moet zien te vinden. Achter in de uitgave zijn ter controle de antwoorden opgenomen. De meeste casus zijn voorzien van kleurenafbeeldingen
Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.
Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur besteld, is dezelfde dag verzonden Alle bestellingen worden stevig verpakt.
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Zo goed als nieuw
 ● EAN (artikel code): 9789031321889
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: J.N. Keeman
 ● SKU (eigen artikel code): 270100244


Kenmerken: Kopen in RotterdamKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 21629480 Meld aan Aanbodpagina