Reken Maar!


sinds 12-1-2021 03:02:31

Grote foto reken maar boeken overige boeken
prijs: € 16,80
Locatie : Rotterdam  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Reken Maar!
Jo Nelissen, van Oers
9789026223570
Tweedehands, zeer goede staat, zonder beschadigingen en vouwen. Conditie: Als nieuw. Editie: 1. Jaar: 2000. Taal: Nederlands.
Het rekenwiskundeonderwijs is al jaren sterk in beweging. Het begon in de vroege jaren zeventig met het werk van IOWO, het Instituut voor Ontwikkeling van het Wiskunde Onderwijs, dat verbonden was aan de Rijksuniversiteit Utrecht. Aan dit instituut was de bekende Wiskobas-groep die ijverde voor de vernieuwing van het rekenonderwijs op de basisschool, werkzaam. De ontwikkelingen waren ook op de basisscholen merkbaar. In de jaren tachtig verschenen er steeds meer nieuwe methoden en momenteel is door meer dan tachtig procent van de Nederlandse basisscholen zo'n nieuwe methode in gebruik genomen. De overgang naar een nieuwe, realistische rekenwiskundemethode kan dus beschouwd worden als een forse koerswijziging. In dit boek willen we laten zien wat die koerswijziging concreet inhoudt. Onze belangstelling gaat daarbij vooral uit naar de vraag wat de nieuwe manier van rekenen voor de kinderen betekent. Wat is leren met inzicht, hoe kunnen kinderen gebruikmaken van hun eigen ervaring, welke relatie is er tussen taal en rekenen, hoe moet de leerkracht omgaan met verschillen, hoe leren kinderen vlot en geautomatiseerd rekenen, op welke manier kunnen kinderen van elkaar iets leren? Allemaal vragen waarop we in dit boek een antwoord willen geven.
Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.
Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur besteld, is dezelfde dag verzonden Alle bestellingen worden stevig verpakt.
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Zo goed als nieuw
 ● EAN (artikel code): 9789026223570
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Jo Nelissen, van Oers
 ● SKU (eigen artikel code): 363400511


Kenmerken: Kopen in RotterdamKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23660852 Meld aan Aanbodpagina