Slow Management 30 - Wendbaar

sinds 31-12-2020 03:06:18

Grote foto slow management 30 wendbaar boeken overige boeken
prijs: € 12,85
Locatie : Rotterdam  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Slow Management 30 - Wendbaar
Walter van Hulst
9789462200777
Tweedehands, zeer goede staat, zonder beschadigingen en vouwen. Conditie: Als nieuw. Editie: 1. Jaar: 2014. Taal: Nederlands.
Wendbaar 'Iemand met een leuk idee kan een bedrijf van honderd jaar oud zo om zeep helpen, in twee jaar kun je weg zijn', zegt Carla Smits-Nusteling, voormalig van . De telecomsector is zeer toegankelijk voor nieuwe spelers. Door open te staan voor de inbreng van andersdenkenden kun je daarop anticiperen. Anticiperen op wat niet te voorzien is, daar gaat wendbaarheid of agility om. 'Een wendbare organisatie heeft geen reorganisaties meer nodig', stelt adviseur/promovendus Mark Nijssen. Wendbaar worden is volgens hem een proces van jaren, en grijpt in op allerlei aspecten: - beleid, kennismanagement, communicatie. We moeten ons daarbij niet gek laten maken door start-ups die hele bedrijfstakken zouden verstoren met de nieuwste technologieën, ook wel disruptive innovation genoemd, zo betoogt Sjors van Leeuwen in dit nummer. Wat die nieuwste snufjes betreft: hoe zit het met de opkomst van de apps? Ze bieden fun en handige informatie. En stap voor stap helpen ze bij het werk. Gaan apps de organisatie voorgoed veranderen? De smartphones en tablets hebben in ieder geval al een vaste positie verworven, niet alleen bij de consument maar ook bij bedrijven en andere organisaties. Zorgaanbieder Sensire in de Achterhoek werkt succesvol met iPads, en bewerkstelligt tegelijkertijd dat zorgverleners meer bij de mensen thuis komen - veel papierwerk is passé, naar tevredenheid van de klanten én de medewerkers. En het onderwijs? 'De kloof tussen onderwijs en samenleving is nog nooit zo groot geweest', aldus Theo van Dellen, universitair docent Pedagogiek aan de Rijksuniversiteit Groningen en deskundige op het gebied van life long learning. Het onderwijs zou kinderen moeten voorbereiden op een leven lang leren, maar doet het dat wel? Links en rechts in het veld borrelt de vernieuwing op, zoals bij de Steve Jobs-scholen. Met ook hier een belangrijke rol voor de iPad. Verder in dit nummer meer wendbaarheid in de vorm van de Blusbus, Waffels op Wielen en andere food trucks, een fotoreportage over verdwenen en nieuwe beroepen en een prachtige fotoserie over Nederlandse bedrijven die zich aanpassen aan veranderingen. Slow Management Elk kwartaal biedt Slow Management inspirerende verhalen over organiseren met ruimte voor vakmanschap, samenwerken op basis van vertrouwen, en verbinden van mensen in en om de organisatie. Telkens aan de hand van een thema. 'Slow' staat niet voor langzaam, maar is een aanduiding van oorspronkelijkheid, kwaliteit, diepgang en duurzaamheid. Geen theoretische verhalen over nieuwe modellen, maar behalve diepgravende analyses vooral vlotte reportages, interessante interviews en boeiende fotografie. Over nieuwe vormen van organiseren en gedreven mensen die laten zien dat het anders kan.
Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.
Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur besteld, is dezelfde dag verzonden Alle bestellingen worden stevig verpakt.
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Zo goed als nieuw
 ● EAN (artikel code): 9789462200777
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Walter van Hulst
 ● SKU (eigen artikel code): 120300617


Kenmerken: Kopen in Rotterdam


Klik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 20887212 Meld aan Aanbodpagina