Slow Management - Slow management Creativiteit


Grote foto slow management slow management creativiteit boeken overige boeken
€ 6,40
Locatie Rotterdam  (Zuid-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur bestel is de volgende dag in huis. Alle bestellingen worden stevig verpakt.
 

Slow Management - Slow management Creativiteit

9789462200456

Ongelezen. Conditie: Als nieuw. Editie: 1. Jaar: 2013. Taal: Nederlands.

Slow Management - Slow management Creativiteit 1e druk is een boek uitgegeven bij Academic Service. ISBN 9789462200456 In ieder mens schuilt creativiteit. Het doet ons goed om iets nieuws te bedenken of te maken en om dat samen met anderen te doen. Creatief zijn kun je ontwikkelen en organiseren, als individu en als groep. Gelukkig maar, want het stimuleren van creativiteit is onmisbaar geworden voor organisaties en bedrijven. Maar hoe doe je dat? Slow Management legt deze vraag voor aan bekende denkers en minder bekende doeners. Dit themanummer geeft voorbeelden uit de praktijk van kunstenaars en designers die beweging brengen in bedrijven en wijken, laat zien hoe Dutch design in opmars is in de wereld en gaat op bezoek bij een bedrijf in Breda dat medewerkers alle ruimte geeft. 'Creativiteit wordt niet van bovenaf opgelegd; het ontbreken van belemmeringen maakt je creatief.' Met verder in dit nummer aandacht voor biomimicry, serendipiteit, moderne vormen van auteursrecht en een opleiding voor creatief leiderschap. Elk kwartaal biedt Slow Management inspirerende verhalen over organiseren met ruimte voor vakmanschap, samenwerken op basis van vertrouwen, en verbinden van mensen in en om de organisatie. Telkens aan de hand van een thema...'Slow' staat niet voor langzaam, maar is een aanduiding van oorspronkelijkheid, kwaliteit, diepgang en duurzaamheid. Geen theoretische verhalen over nieuwe modellen, maar behalve diepgravende analyses vooral vlotte reportages, interessante interviews en boeiende fotografie. Over nieuwe vormen van organiseren en gedreven mensen die laten zien dat het anders kan.

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Zo goed als nieuw
 ● EAN (artikel code): 9789462200456
 ● Levering: Verzenden
 ● SKU (eigen artikel code): 120300621
Kenmerken: Kopen in Rotterdam

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 20887348

Meer Overige Boeken

Meer Overige Boeken aangeboden in deze subrubriek.

Rotterdam, Zuid-Holland
+31(0)851302932

E-mail deze adverteerder

Anderen bekeken

Poseidon's Arrow
Poseidon's Arrow
€ 15,35
Apokalyps
Apokalyps
€ 6,95
Netherland
Netherland
€ 11,95