Slow Management - Slow management Creativiteit

sinds 31-12-2020 03:06:18

Grote foto slow management slow management creativiteit boeken overige boeken
prijs: € 3,95
Locatie : Rotterdam  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Slow Management - Slow management Creativiteit
9789462200456
Tweedehands, zeer goede staat, zonder beschadigingen en vouwen. Conditie: Als nieuw. Editie: 1. Jaar: 2013. Taal: Nederlands.
Slow Management - Slow management Creativiteit 1e druk is een boek uitgegeven bij Academic Service. ISBN 9789462200456 In ieder mens schuilt creativiteit. Het doet ons goed om iets nieuws te bedenken of te maken en om dat samen met anderen te doen. Creatief zijn kun je ontwikkelen en organiseren, als individu en als groep. Gelukkig maar, want het stimuleren van creativiteit is onmisbaar geworden voor organisaties en bedrijven. Maar hoe doe je dat? Slow Management legt deze vraag voor aan bekende denkers en minder bekende doeners. Dit themanummer geeft voorbeelden uit de praktijk van kunstenaars en designers die beweging brengen in bedrijven en wijken, laat zien hoe Dutch design in opmars is in de wereld en gaat op bezoek bij een bedrijf in Breda dat medewerkers alle ruimte geeft. 'Creativiteit wordt niet van bovenaf opgelegd; het ontbreken van belemmeringen maakt je creatief.' Met verder in dit nummer aandacht voor biomimicry, serendipiteit, moderne vormen van auteursrecht en een opleiding voor creatief leiderschap. Elk kwartaal biedt Slow Management inspirerende verhalen over organiseren met ruimte voor vakmanschap, samenwerken op basis van vertrouwen, en verbinden van mensen in en om de organisatie. Telkens aan de hand van een thema...'Slow' staat niet voor langzaam, maar is een aanduiding van oorspronkelijkheid, kwaliteit, diepgang en duurzaamheid. Geen theoretische verhalen over nieuwe modellen, maar behalve diepgravende analyses vooral vlotte reportages, interessante interviews en boeiende fotografie. Over nieuwe vormen van organiseren en gedreven mensen die laten zien dat het anders kan.
Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.
Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur besteld, is dezelfde dag verzonden Alle bestellingen worden stevig verpakt.
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Zo goed als nieuw
 ● EAN (artikel code): 9789462200456
 ● Levering: Verzenden
 ● SKU (eigen artikel code): 120300621


Kenmerken: Kopen in Rotterdam


Klik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 20887348 Meld aan Aanbodpagina