Soldaat


sinds 3-1-2021 03:07:22

Grote foto soldaat boeken jeugd 13 jaar en ouder
prijs: € 4,10
Locatie : Rotterdam  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Soldaat
Valérie Zenatti
9789026620966
Gelezen, kan ezelsoren, vouw in de kaft, vlekjes, verkleuring, deukjes of lichte slijtage hebben. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2011. Taal: Nederlands.
Je bent 18, en moet je dienstplicht vervullen in het Israëlische leger. Trots sta je in een nieuwe uniform voor de spiegel. Het ziet er geweldig uit! Maar dan hakt de werkelijkheid erin. Dit is het waargebeurde verhaal van Valérie, die twee jaar van haar leven moest investeren om getraind te worden in het Israëlische leger. Het is een hard bestaan, met fysieke en geestelijke inspanningen die onder hoge druk geleverd moeten worden, weinig slaap, slecht eten en nauwelijks privacy. Valérie is een uitblinker, en wordt geselecteerd voor de geheime inlichtingendienst. Vanaf dat moment draait haar leven om het beluisteren van piloten in het Jordaanse luchtruim. In haar schaarse weekenden vrij probeert ze contact te leggen met Jean-David, haar ex, op wie ze heimelijk nog zo verliefd is.
Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.
Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur besteld, is dezelfde dag verzonden Alle bestellingen worden stevig verpakt.
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Gebruikt
 ● EAN (artikel code): 9789026620966
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Valérie Zenatti
 ● SKU (eigen artikel code): 383000390


Kenmerken: Kopen in RotterdamKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23514684 Meld aan Aanbodpagina