Spreken is zilver, goud wordt het nooit


sinds 16-1-2021 03:10:11

Grote foto spreken is zilver goud wordt het nooit boeken overige boeken
prijs: € 10,15
Locatie : Rotterdam  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Spreken is zilver, goud wordt het nooit
Patricia Van Trigt, P. Van Trigt
9789077698402
Gelezen, kan ezelsoren, vouw in de kaft, vlekjes, verkleuring, deukjes of lichte slijtage hebben. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2008. Taal: Nederlands.
In 2002 is Patricia van Trigt met haar gezin verhuisd naar Zweden. Patricia is nu arbeidsbemiddelaar bij 'arbetsförmedlingen', het Zweedse arbeidsbureau. Door haar ervaringen weet zij als geen ander dat het niet eenvoudig is om als Nederlander een baan te vinden in Zweden. Op humoristische wijze deelt Patricia haar ervaringen in Zweden met de lezer in haar inmiddels derde boek over dit prachtige land. Vooroordelen, integreren en solliciteren alles komt aan bod in de verhalen. Daarnaast is het boek doorspekt met handige tips voor de Nederlander op zoek naar een baan in Zweden. Wat moet je wel en wat moet je vooral niet doen bij een sollicitatie, studeren in Zweden, jezelf verkopen, het Zweedse werktempo en veel meer wetens-waardigheden passeren de revue. Samengevat een luchtig geschreven, humoristische frisse kijk op het werkklimaat in Zweden.
Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.
Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur besteld, is dezelfde dag verzonden Alle bestellingen worden stevig verpakt.
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Gebruikt
 ● EAN (artikel code): 9789077698402
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Patricia Van Trigt, P. Van Trigt
 ● SKU (eigen artikel code): 300400166


Kenmerken: Kopen in RotterdamKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 21990770 Meld aan Aanbodpagina