Statistiek in business voor gevorderden


sinds 15-11-2020 3:05:41

Grote foto statistiek in business voor gevorderden boeken politiek en maatschappij
prijs: € 16,95
Locatie : Rotterdam  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Statistiek in business voor gevorderden
Rob Erven, Dirk van der Laan
9789047300731
Tweedehands, zeer goede staat, zonder beschadigingen en vouwen. Conditie: Als nieuw. Editie: 1. Jaar: 2008. Taal: Nederlands.
In Basisboek statistiek in business is aangegeven dat statistiek wordt toegepast op diverse terreinen van zaken doen, waaronder marketing, accountancycontrole, logistiek en communicatie. In Statistiek in business voor gevorderden wordt de stof uitgebreid. Aan de orde komt theorie over schatten en toetsen over één of meer gemiddelden, één of meer standaarddeviaties, één of meer percentages en niet-parametrische toetsen. Elk hoofdstuk opent met een praktijkcasus waarop de behandelde theorie wordt toegepast. De theorie wordt steeds afgewisseld met korte opdrachten om te controleren of de stof goed is begrepen. Het boek bevat kennisopgaven, toegepaste opgaven - van makkelijk naar moeilijk - met veel praktijkvoorbeelden, een afrondende uitgebreide toegepaste opgave met een praktijkvoorbeeld, en een overzicht van gebruikte statistische technieken en formules. Op www.sibvoorgevorderden.nl staan meerkeuzevragen met antwoorden, een aantal korte instructies voor de grafische rekenmachine TI-83 en een aantal Excelinstructies. Verder is van ieder hoofdstuk een Powerpointpresentatie beschikbaar. Een SPSS-trainer helpt met het verkrijgen van vaardigheden in SPSS.
Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.
Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur bestelt is de volgende dag in huis. Alle bestellingen worden stevig verpakt.
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Zo goed als nieuw
 ● EAN (artikel code): 9789047300731
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Rob Erven, Dirk van der Laan
 ● SKU (eigen artikel code): 390100462


Kenmerken: Kopen in RotterdamKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23549385 Meld aan Aanbodpagina