Stralingstekort


sinds 8-11-2020 3:05:51

Grote foto stralingstekort boeken politiek en maatschappij
prijs: € 17,75
Locatie : Rotterdam  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Stralingstekort
Ed Hiserodt
9789081568418
Gelezen, kan ezelsoren, vouw in de kaft, vlekjes, verkleuring, deukjes of lichte slijtage hebben. Conditie: Goed. Editie: -. Jaar: 2010. Taal: Nederlands.
U bent bang voor radioactiviteit, voor de straling die vrijkomt in een kerncentrale, voor de straling die vrijkomt bij de winning van uranium,. Voor de straling die vrijkomt bij het radioactief afval, voor de straling die vrijkomt bij ongelukken zoals in Fukushima en Tsjernobyl, voor de straling die vrijkomt bij atoombommen, voor de straling die vrijkomt in uw woning (radon). Dit is de angst van vele mensen en die angst is volstrekt onterecht, zo blijkt uit een dikke stapel wetenschappelijk onderzoek van de laatste 30 jaar. Straling is alleen in extreem grote hoeveelheden gevaarlijk. Dit boek bevat de talloze bewijzen hiervoor. Het gaat over de studies onder de Japanners die langer leefden dankzij de bom.; over de brandweerlieden bij Tsjernobyl die minder kanker krijgen, over de leugens over de aangeboren afwijkingen, over al die miljoenen mensen in India, China, Brazilië, Iran, Finland, Engeland, de verenigde Staten die bloot staan aan hoge doses natuurlijke straling – en die minder kanker krijgen dan mensen in gebieden met minder straling.
Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.
Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur bestelt is de volgende dag in huis. Alle bestellingen worden stevig verpakt.
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Gebruikt
 ● EAN (artikel code): 9789081568418
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Ed Hiserodt
 ● SKU (eigen artikel code): 421100508


Kenmerken: Kopen in RotterdamKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 24102206 Meld aan Aanbodpagina