Te K. Het Addo Stuur B. Windows voor Kinderen.


sinds 19-10-2020 10:29:36

  • Grote foto te k. het addo stuur b. windows voor kinderen. boeken informatica computer
  • Grote foto te k. het addo stuur b. windows voor kinderen. boeken informatica computer
Grote foto te k. het addo stuur b. windows voor kinderen. boeken informatica computer Grote foto te k. het addo stuur b. windows voor kinderen. boeken informatica computer
prijs: t.e.a.b.
Locatie : Amsterdam.  (Noord-Holland)

Kenmerken

Soort boek : Hardcover
Staat : Nieuw

Beschrijving

Te Koop Het Addo Stuur Boek Windows voor Kinderen T.e.a.b.
"Windows 95 voor kinderen" is de perfecte introductie voor kinderen (en volwassenen) die willen leren werken met Windows 95. Kinderen leren werken met Paint, het tekenprogramma van Windows 95, en met het tekstverwerkingsprogramma WordPad, waarmee ze zelf verhaaltjes kunnen schrijven. Kindern kunnen het boek zelfstandig doorwerken. Elk hoofdstuk bevat een groot aantal leuke oefeningen en opdrachten. Als kinderen het boek helemaal hebben doorgewerkt, kunnen ze zelf een werkstuk schrijven en opmaken en dat bijvoorbeeld voorzien van een tekening van een ijsbeer. Met de bon achter in het boek kan de bijbehorende gratis diskette worden besteld. Deze diskette bevat oefenteksten en een groot aantal plaatjes van dieren, stripfiguren en landkaarten. Met het programma De Verzamelaar zijn deze plaatjes gemakkelijk terug te vinden en te gebruiken.
Recensie(s)
De opvolger van het succesvolle boek 'Windows voor kinderen' (a.i. 92-41-179-7). Het boek beschrijft stap-voor-stap welke handelingen nodig zijn om tot een bepaald resultaat te komen. Hierdoor leert de lezer plaatjes tekenen en verschuiven met Paint, rekenen met de Rekenmachine, Patience spelen en teksten maken in WordPad. Kortom, het gebruik van de muis en de standaard functies van Windows. Het boek is getest door kinderen en bevat veel zwart-wit(scherm)afbeeldingen. De auteur schreef al 4 andere computerboeken voor kinderen. Geschikt voor kinderen die willen leren werken met Windows 95 en daardoor veel andere PC applicaties ook kunnen bedienen. Vanaf ca. 9 jaar.
Als U belangstelling heeft stuur dan een antwoord met een email over deze advertentie.

Kenmerken: Soort boek: Hardcover, Staat: Nieuw, Kopen in Amsterdam.


E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 24373641 Meld aan Aanbodpagina