Tennis Zonder Blessures


Grote foto tennis zonder blessures boeken hobby en vrije tijd
€ 13,85
Locatie Rotterdam  (Zuid-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur bestel is de volgende dag in huis. Alle bestellingen worden stevig verpakt.
 

Tennis Zonder Blessures
Tjitte Kamminga
9789035226166

Ongelezen. Conditie: Als nieuw. Editie: 1. Jaar: 2003. Taal: Nederlands.

Blessures! Bijna elke tennisser krijgt er vroeg of laat mee te maken, maar wat kun je eraan doen om ze te voorkomen? Tennis zonder blessures beschrijft op een heldere manier alles wat van invloed kan zijn op het ontstaan en voorkomen van blessures bij tennis, van warming-up tot cooling-down. Dit boek is opgebouwd uit drie delen. Het eerste deel geeft de noodzakelijke theoretische achtergrond en informatie over het tennisracket, de tennisbal, de tennisschoen en de tennisbaan. Ook de specifieke bewegingen bij tennis worden uitgebreid beschreven. Het tweede deel is praktischer van aard. Hoe kan men verantwoord tennissen met een blessure en aan welke eisen voldoen een goede warming-up en cooling-down? In het laatste deel wordt aandacht besteed aan blessures. Wat is nu werkelijk de oorzaak van de blessure en hoe kun je het beste weer starten na een blessure en wanneer? En hoe kan ik blessures voorkomen? Moet ik een brace gebruiken of juist niet? Talloze illustraties verduidelijken de tekst. In de bijlage staan onder andere een vragenlijst en een bewegingsonderzoek voor een klachtenanalyse. Auteur Tjitte Kamminga is docent fysiotherapie, fysiotherapeut en manueel therapeut. Tennis zonder blessures toont de praktijk van het tennissen vanuit allerlei invalshoeken. Vakjargon laat hij achterwege, zodat het boek uitermate geschikt is voor alle (geblesseerde) tennissers, tennisleraren en andere in tennis geïnteresseerden. Ook voor beoefenaars van andere racketsporten als badminton en squash is dit boek een waardevolle aanwinst.

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Zo goed als nieuw
 ● EAN (artikel code): 9789035226166
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: Tjitte Kamminga
 ● SKU (eigen artikel code): 350500163
Kenmerken: Kopen in Rotterdam

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 22311692

Meer Hobby en Vrije tijd

Meer Hobby en Vrije tijd aangeboden in deze subrubriek.