Volwaardig evenwaardig. Het formeel erkennen van eerder verw


sinds 1-1-2021 03:05:20

Grote foto volwaardig evenwaardig. het formeel erkennen van eerder verw boeken overige boeken
prijs: € 15,35
Locatie : Rotterdam  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Volwaardig evenwaardig. Het formeel erkennen van eerder verworven competenties
Kristien Carnel, Bjorn Callewaert
9789033456664
Tweedehands, zeer goede staat, zonder beschadigingen en vouwen. Conditie: Als nieuw. Editie: 1. Jaar: 2005. Taal: Nederlands.
Het formeel erkennen van eerder verworven competenties Het denken over levenslang en levensbreed leren is de laatste jaren in Europa in een stroomversnelling geraakt. De gedachte dat je op allerlei momenten en plaatsen ervaringen opdoet en leert, wordt stilaan algemeen aanvaard. Dit denken over competenties is echter een fundamentele breuk met de idee dat de school de enige plaats is waar men leert en dat het geleerde in diploma's wordt vastgelegd. EVC of de erkenning van eerder verworven competenties wil de kennis, inzichten, vaardigheden en attitudes van mensen, waar en op wat voor manier dan ook verworven, formeel erkennen en waarderen met diploma's, bekwaamheidsbewijzen en certificaten. Sinds de jaren '90 stelden steeds meer lidstaten van de Europese Unie procedures en richtlijnen op voor het erkennen van buiten het formeel onderwijs verworven competenties. Dit bood mensen de kans hun verworven competenties te valoriseren op de arbeids- en opleidingsmarkt. In Vlaanderen is EVC een betrekkelijk nieuw fenomeen. Met de recente decreten betreffende de titel van beroepsbekwaamheid en de flexibilisering van het hoger onderwijs krijgt EVC een wettelijk kader en staat onder andere het hoger onderwijs voor de uitdaging dit uit te werken, te implementeren en toe te passen. De Katholieke Hogeschool Leuven heeft al een EVC-procedure en een aangepast assessmentinstrumentarium ontwikkeld en met succes toegepast op een groep kandidaat-studenten 2003-2004. Deze ervaring leidde tot een praktische handleiding voor iedereen die betrokken is bij het uitbouwen van flexibele en gepersonaliseerde leertrajecten vertrekkend van de kennis, vaardigheden en attitudes van de kandidaten.
Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.
Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur besteld, is dezelfde dag verzonden Alle bestellingen worden stevig verpakt.
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Zo goed als nieuw
 ● EAN (artikel code): 9789033456664
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Kristien Carnel, Bjorn Callewaert
 ● SKU (eigen artikel code): 230400900


Kenmerken: Kopen in RotterdamKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 20904691 Meld aan Aanbodpagina