Zoek boek!


sinds 23-1-2021 03:06:06

Grote foto zoek boek boeken jeugd 13 jaar en ouder
prijs: € 5,05
Locatie : Rotterdam  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Zoek boek!
Bob Staake, Elle van Lieshout
9789047703761
Gelezen, kan ezelsoren, vouw in de kaft, vlekjes, verkleuring, deukjes of lichte slijtage hebben. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2011. Taal: Nederlands.
vertaald door Elle van Lieshout en Erik van Os Dit boek is gek, is vreemd, is raar, is dol, is dwaas. Kijk zelf maar naar al die maffe malle dingen knetter knotse tekeningen. Wie Zoek boek! in handen krijgt, weet niet waar hij moet beginnen met kijken. Iedere bladzijde is een kleurrijk schouwspel, elke spread een wereld op zich - een stad in de bomen, een onderwaterwalhalla, een spookhuis. In elk van die werelden, die wemelen van de humoristische details, is een scala aan voorwerpen verstopt. En wie denkt dat hij het boek uit heeft, komt voor een verrassing te staan en kan opnieuw beginnen. De aanwijzingen die de kijker vertellen wat hij moet zoeken en de commentaren op de pagina's met doorkijkjes werden speels vertaald door Erik van Os en Elle van Lieshout. Een gegarandeerd succes voor iedere (groot-)ouder die even rust wil...
Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.
Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur besteld, is dezelfde dag verzonden Alle bestellingen worden stevig verpakt.
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Gebruikt
 ● EAN (artikel code): 9789047703761
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Bob Staake, Elle van Lieshout
 ● SKU (eigen artikel code): 400700006


Kenmerken: Kopen in RotterdamKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 22612673 Meld aan Aanbodpagina