Zuyderzeese stormen


sinds 24-12-2020 03:10:20

Grote foto zuyderzeese stormen boeken literatuur
prijs: € 4,85
Locatie : Rotterdam  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Zuyderzeese stormen
Peter Heuveling, Bert Heinen
9789082042849
Inclusief CD of DVD. Tweedehands, zeer goede staat, zonder beschadigingen en vouwen. Conditie: Als nieuw. Editie: 1. Jaar: 2015. Taal: Nederlands.
Zuyderzeese stormen beschrijft de oude verhalen, gevoelens en plaatsen rondom de voormalige Zuyderzee. Bekeken vanuit het meest zuidelijke dorpje Spakenburg, waar haar inwoners de geschiedenis en sporen van de zee nog steeds in zich dragen. De moeiten en stribbelingen van een dorp dat houdt van haar oude karakter en toch ook voorop loopt in bedrijvigheid, groei en welvaart. Misschien kan het één juist niet zonder het ander. Het gevoel van een oud vissersdorp in modern vaarwater beschreven door een dichter en een muzikant. Een veelkleurige samenwerking in woord, muziek en beeld. Peter Heuveling is dichter, schrijver en vormgever en publiceerde eerder de bundels Jezus' moeders, Veelzijdig verliefd en Vaders mooiste. Bert Heinen is muzikant en producent en scoorde eerder hits met Like Wendy, Atlantic en Moonshot.
Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.
Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur besteld, is dezelfde dag verzonden Alle bestellingen worden stevig verpakt.
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Zo goed als nieuw
 ● EAN (artikel code): 9789082042849
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Peter Heuveling, Bert Heinen
 ● SKU (eigen artikel code): 363000504


Kenmerken: Kopen in RotterdamKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23495346 Meld aan Aanbodpagina