Wijsheid van het Orakel - Colette Baron-Reid - Divinatiekaa


sinds 7-1-2021 03:08:09

  • Grote foto wijsheid van het orakel colette baron reid divinatiekaa boeken overige boeken
  • Grote foto wijsheid van het orakel colette baron reid divinatiekaa boeken overige boeken
Grote foto wijsheid van het orakel colette baron reid divinatiekaa boeken overige boeken Grote foto wijsheid van het orakel colette baron reid divinatiekaa boeken overige boeken
prijs: € 22,25
Locatie : Wieringerwerf  (Noord-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Wijsheid van het Orakel - Colette Baron-Reid - Divinatiekaarten - Het Orakel dat vanaf iedere kaart tot je spreekt, is als een intermediair tussen jou en Spirit en vertelt je over je lot en je bestemming.
Wijsheid van het Orakel - Divinatiekaarten
Colette Baron-Reid heeft op schitterende wijze de traditionele tarot en andere oude voorspellingsmethoden bij elkaar gebracht in een heilig systeem waarbij gedachten worden uitgewisseld. Het Orakel dat vanaf iedere kaart tot je spreekt, is als een intermediair tussen jou en Spirit en vertelt je over je lot en je bestemming.
De 52 kaarten en de handleiding tonen je elk facet van je reis en geven de interpretaties van de boodschap van het orakel. 
Meer dan 250 onafhankelijke betekenissen vertellen over een onbeperkt aantal omstandigheden. Afbeeldingen van dieren, elementen uit de natuur en andere sterke symbolen zullen je diep raken zodat je het gesprek kunt aangaan over wat je diep vanbinnen voelt. Het orakel is er klaar voor om te worden geraadpleegd, zodat je de antwoorden kunt ontvangen en de weg vindt naar vrede, je doel, voorspoed en liefde!
ISBN 9789085082187 | 52 kaarten + gebonden boekje | NederlandsSPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 9789085082187
 ● Levering: Verzenden
 ● Import prijs: € 22,25


Kenmerken: Kopen in WieringerwerfKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23607919 Meld aan Aanbodpagina