Familie


sinds 31-12-2020 03:06:16

Grote foto familie boeken overige boeken
prijs: € 3,90
Locatie : Rotterdam  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Familie
Annegreet Bergen
9789089590275
Tweedehands, zeer goede staat, zonder beschadigingen en vouwen. Conditie: Als nieuw. Editie: 1. Jaar: 2009. Taal: Nederlands.
Het bedrijf zodanig besturen, dat de volgende generatie er evenveel plezier aan beleeft als wij nu. Een mooie definitie van duurzaam ondernemen uit de mond van Peter Swinkels, de pater familias van bierbrouwer Bavaria. Meer dan de helft van de Nederlandse economie bestaat uit familiebedrijven. Met eigen tradities, stijlen van leiderschap en onderlinge verhoudingen. Vaak creatief en innovatief, soms behept met paternalisme. Maar het begrip familie strekt verder dan het netwerk van genetische relaties tussen mensen, het is voornamelijk een cultureel en geen biologisch verschijnsel. Ook organisaties kunnen een familie vormen, met een hecht wij-gevoel. Sommige streven daar nadrukkelijk naar. Kortom, een onderwerp om eens bij stil te staan met de bril van Slow Management op. In dit nummer onder meer: Een uitgebreide analyse van familiebedrijven met een beursnotering, een vraaggesprek met drie (ervarings-) deskundigen over de familie-onderneming en alle ins en outs van organisatie-opstellingen. Slow Management ging bovendien op reportage bij een van de oudste familiebedrijven van Nederland, en nam onder de titel &Dochters een kijkje bij ondernemingen die door dochters zijn voortgezet. Verder columns van Justin van Lopik, Harold Janssen en Dick Pels.
Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.
Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur besteld, is dezelfde dag verzonden Alle bestellingen worden stevig verpakt.
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Zo goed als nieuw
 ● EAN (artikel code): 9789089590275
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Annegreet Bergen
 ● SKU (eigen artikel code): 210200910


Kenmerken: Kopen in RotterdamKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 20885946 Meld aan Aanbodpagina